SRETAN OSMI MART – NAGRADNA IGRA ZA INOVINE

SRETAN OSMI MART – NAGRADNA IGRA ZA INOVINE

Kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio samo običan kamenčić (Victor Hugo).

Obzirom da su upravo žene, najbrojniji fanovi na Facebook stranici našeg klijenta iNovine, razmišljali smo adekvatnom načinu za obilježavanje njihovog posebnog dana, Međunarodnog dana žena, te smo osmislili i organizirali nagradnu igru Sretan Osmi mart! Jasno je da našim ženama svakoga dana moramo poklanjati ljubav, pažnju i poštovanje, ali na Osmi mart, moramo biti posebno pažljivi i podrediti sve upravo njima, što smo, na iNovine Facebook stranici i uradili.

Zadatak je bio da, uz pomoć posebne appssout drag&drop aplikacije, svi učesnici kreiraju svoju unikatnu čestitku za Osmi mart. Nismo stavljali ograničenja, namjera nam je bila da, u nagradnoj igri, učestvuju svi, pa čak i muškarci koji su mogli osvojiti nagradu za svoju nježniju polovinu. Uspjeli smo napraviti šarolikost, jer je trećeplasirani osvojio nagradu za svoju suprugu.

Za samo dvije sedmice uploadovano je 112 kreativnih čestitki čiji su se autori borili za vrijedne nagrade. Koje? Pa, naravno, ženama najdraže, shopping po izboru u nekoj od popularnih prodavnica. Našoj veseloj iNovine zajednici, za 13 dana, pridružilo se novih 1.182 fanova i radujemo se druženju sa njima!

Podijeli:

Pogledaj još