Skip to content Skip to footer

“VESELI ZUBIĆI” ZA JOŠ VESELIJE DJEČIJE OSMIJEHE

Uzimajući u obzir važnost dentalne higijene, naš dugogodišnji klijent dm, uz pomoć naše agencije, organizirao je nagradnu igru u kojoj su bile uključene osnovne škole sa teritorije cijele Bosne i Hercegovine. Planirano je da svaka škola može ostvariti učešće u nagradnoj igri sa samo jednim crtežom, a crteže su crtali učenici od I do IV razreda osnovne škole.

Nagradna igra simpatičnog naziva „Veseli zubići” organizirana je putem aplikacije Pro Photo Competition, a  vrijednim nagradama privukla 78 osnovnih škola iz cijele Bosne i Hercegovine, koje su poslala kreativne i zanimljive radove svojih učenika. Klijent je prvobitno planirao nagraditi pet radova, iz pet škola, ali, budući da je u aplikaciju pristigao veliki broj izuzetnih crteža, nagrađeno je 10 najboljih. U narednom periodu slijedi i uručenje nagrada, koje će zaista imati stvarni pozitivni uticaj na osnovce i zajednice u kojima žive. Ovom nagradnom igrom dm je učvrstio svoju poziciju društveno odgovorne kompanije i stekao povjerenje, ali i simpatije nastavnika, učenika i direktora osnovnih škola širom BiH, a našoj kompaniji je, kao i uvijek dosad, bilo zaista veliko zadovoljstvo pružiti im tehničku i kreativnu podršku, te administrirati kompletnu nagradnu igru što je rezultiralo velikim uspjehom.

Kampanja “Veseli zubići” pobudila je  veliki interes i zabilježila veliki uspjeh, posebno kada se uzme u obzir da je učešće zahtijevalo angažman većeg broja ljudi, prvenstvno vrijednih nastavnika i učenika osnovnih škola koje su prijavile radove.

A za one koji vole brojeve:

•    Čak 12.600 korisnika Facebooka je pričalo o ovoj nagradnoj igri
•    Dosegli smo  104.260 fanova dm facebook stranice
•    Postovi vezani za ovu nagradnu igru podijeljeni su 45 puta sa Facebook stranice našeg klijenta.

I, na kraju,  najvažniji podatak, koji nećemo ni izraziti u brojkama: obradovali smo brojne učenike i nastavnike širom Bosne i Hercegovine.

Impresivno, zar ne?

Ostavi komentar