Želite automatizirati i unaprijediti upite kupaca putem poruka/AI Agenta?

Mi ćemo vam pomoći da kupci dobiju brze, precizne i relevantne odgovore odmah nakon što postave pitanja bez obzira putem koje platforme i koja pitanja postave. Uštedite vrijeme i energiju, prepustite ovaj posao umjetnoj inteligenciji koja će 24/7 odgovarati na pitanja, slati cijene, prodavati proizvode i usluge u vaše ime.

Šta je AI Agent?

AI Agent je kompjuterski program, baziran na umjetnoj inteligenciji (AI) koji umjesto vas odgovara na sva pitanja kupaca, šalje tehničke karakteristike, kreira ponude, prikuplja podatke o kupcima arhivira u bazu prodajnih kontakata.

Integrira se brzo i povoljno na bilo koju platformu putem koje poslujete i primate upite; Web stranice, Instagram, Facebook, WhatsApp i veliki broj drugih aplikacija. 

Zašto vam je potreban AI Agent?

Upiti putem poruka često oduzimaju energiju, radno vrijeme, a osobe koje odgovaraju na njih moraju biti dostupne 24/7 jer kupci žele odgovore u realnom vremenu, jer:

Prednosti AI Agenta u odnosu na osobne odgovore?

Dodatne Prednosti AI Agenta

Kako ćemo vam pomoći da unaprijedite poslovanje?

Primjene AI Agenata u industrijama

-Podrška HR procesima/Hiring (onboarding novih zaposlenika)

-Automatizacija poslovnih aplikacija (sustavi za vođenje godišnjih odmora, plaća, putnih naloga,…)

-Virtualni asistent za upravljanje vremenom (Outlook sastanci, upravljanje dvoranama za sastanke)

-Virtualni pomoćnik (prikupljanje zahtjeva od gosta, prikupljanje anketa, pružanje informacija o boravku, naručivanje hotelskih usluga: doručak, termini za wellness…)

-Upravljanje internim procesima (zaprimanje zahtjeva/primjedbi od strane gosta, komunikacija prema potrebnom osoblju)

-24/7 korisnička podrška

-Interaktivni pomoćnik za korištenje usluga banke (Internet plaćanje, mobilno bankarstvo, informacije o kreditima i sl.)

-Virtualna poslovnica (personal banking services)

-Korisnička podrška (24/support)

-E-commerce podrška kupcima (interaktivni pomoćnik pri kupovini)

-Korisnička podrška (24/7 support)

-Interaktivni pomoćnik za prikupljanje korisničkih pritužbi, kvarova, odgovora na Q&A

-Interna komunikacija

Mi koristimo samo najsavremeniju tehnologiju i rješenja!

Kontinuirano pratimo svjetske trendove i integrišemo samo pozudana najbolja rješenja koja rade besprijekorno! Naši Developeri su stručnjaci u umjetnoj inteligenciji i dostupni svakodnevno za rješavanje potencijalnih problema i zastoja.

CIjene AI Automatizacije

AI Agent za prikupljanje Leadova

250$

Konverzacijski AI koji odgovara na pitanja koristeći vaše podatke

AI Korisnička služba

350$

Automatizirajte svoju korisničku podršku s dodatnim funkcijama

AI Prodaja sa Automatizacijom

500$-1000$

Proširite svoje prodajne mogućnosti naprednom automatizacijom.

Custom AI funkcije po zelji

Cijena po dogovoru

Proširite svoje prodajne mogućnosti naprednom automatizacijom.

FAQ

Chatbot/AI Agent je kompjuterski program koji simulira ljudske razgovore uz umjetne inteligencije koja uči iz svakog razgovara, a svaki novi odgovor je učinkovitiji jer je baziran na prethodnim odgovorima i dodatnim upitima.

AI agenti se mogu koristiti za automatizaciju zadataka u svim oblastima poslovanja. Segmentacija kupaca, kreiranje sadržaja, odgovor na pitanja, slanje cijena i dostupnosti proizvoda, upravljanje kampanjama. AI agenti mogu komunicirati s kupcima i pružiti pomoć u realnom vremenu, oslobađajući ljudske resurse za druge zadatke.

AI Agenti generišu više sastanaka i pomažu u generisanju potencijalnih klijenata. 75% više ljudi će ostaviti svoje podatke u chat nego u kontakt formama. Samim tim mogu povećati prodaju za 30% u kratkom vremenu. 

Cijenu implementacije usluge AI Agenta formiramo prema zahtjevima klijenta. Cijena osnovne verzije koja potrebama odgovara većini malih biznisa iznosi $500. Kontaktirajte nas već danas kako biste dobili ponudu.

Ne, AI Agenti rade isključivo u vašu korist, povećavaju produktivnost i prodaju, omogućavaju da imate više slobodnog vremena.