HALOO XO

HALOO XO

Decembar je uvijek mjesec darivanja, veselja zbog praznika i Nove godine koja u nama budi osjećaje sreće zbog završetka starih i početak pisanja novih uspješnih priča.

Tako je bilo i ove godine. U vrijeme praznične euforije, kada smo svi zadovoljniji i kada se više družimo i, na razne načine, izražavamo svoje lijepe želje, za klijenta ERONET organizirali smo haloo XO promocije. Vremenske (ne)prilike nisu spriječile naše promoterke da obraduju brojne prolaznike u deset bh. gradova simpatičnom igricom XO koja nas uvijek podsjeti na bezbrižne dane djetinjstva. Da njihov trud ne bude uzaludan, svi učesnici su dobili ERONET poklon koji je, ne sumnjamo, upotpunio prazničnu atmosferu. 

Decembar je, za većinu ljudi, nezaboravan mjesec. Vrijeme koje uvijek budi lijepe uspomene, a, za našeg klijenta, vrijeme za promoviranje važnosti druženja i zabave za sve generacije. U godini koja je pred nama, trudit ćemo se da, kao i dosad, budemo bolji nego prije. Širimo ruke novim izazovima i radujemo se budućoj saradnji i organizaciji sličnih aktivacija i druženja.

Podijeli:

Pogledaj još