Skip to content Skip to footer

Produkcija sadržaja

Produciramo tekstualni, foto, video i audio sadržaj koji osvaja pažnju kupaca. Vaš uspjeh ovisi o pričama koje pišete, recenzijama kupaca, fotografijama i video zapisima koje proizvodite i dijelite na web shopu, blogu ili društvenim mrežama.

U MITA Group smo posvećeni stvaranju kreativnog i relevantnog sadržaja koji će angažirati vašu publiku i pomoći vam da se istaknete u online i offline svijetu. Bez obzira na vašu industriju ili ciljnu skupinu, naš kreativni tim osmišljava sadržaj koji će vas povezati s vašim klijentima i izgraditi snažan odnos na duge staze.

Naš pristup

Kreiranje sadržaja obuhvata širok spektar formata, uključujući tekstualni sadržaj, audio, video i fotografiju. Naši stručnjaci su majstori u prenošenju vaše poruke kroz zanimljive i informativne tekstove koji će angažirati vašu publiku. Naši audio sadržaji će privući vašu publiku i omogućiti vam da dosegnete nove slušatelje, dok će naši video i foto sadržaji pomoći u vizualnom prikazu vaše priče na najprivlačniji način.

Tipovi sadržaja

COPYWRITING je način na koji ispričate priču o svojim proizvodima i uslugama na webu i ostalim kanalima. Znamo da tekstovi moraju biti kreativni, jednostavni, koncizni, SEO optimizirani i razgovorni. Naši autori tekstova će uključiti mjerljive činjenice i prave riječi koje će potaći akcije kupaca. Poznavanje ovih i nekih drugih trikova pomaže nam da povećamo vaše stope konverzije.

OPIS PROIZVODA je bitan koliko i tekstovi na početnoj stranici! Često vidimo hiljade proizvoda dodanih u web prodavnicu bez ijednog opisa proizvoda. To je način na koji online kompanije propuštaju priliku da povećaju svoju prodaju i besplatno dovedu kupce u svoju trgovinu. Opisi koje MITA Group kreira informativni, SEO optimizovani, prodajno orijentisani i usklađeni sa preporučenom dužinom teksta. Pisaćemo ne samo o karakteristikama proizvoda već i o prednostima i različitim vrstama upotrebe.

VIDEO dokazano pospješuje prodaju jer vrlo brzo gradi povjerenje, povećava angažman na društvenim mrežama i konvertuje gledatelja u kupce? Proizveli smo hiljade različitih video oglasa, emisija i video prezentacija od 1997. godine do danas, uključujući reklame, explainer videa, video priče, recenzije proizvoda i video uputstva.

FOTOGRAFIJE prodaju proizvode! Da li biste ikada kupili proizvod koji nemaju dobre fotogafije? Naravno da nećete! Zato ulažemo mnogo truda da pripremimo najbolje fotografije za predstavljanje vašeg poslovanja i vaših proizvoda. Naš kreativni tim će producirati različite vrste fotografija, a po potrebi ćemo angažovati i najbolje eksterne saradnike po posebnim agencijskim cijenama (produktna fotografija, fotografije sa promotivnih događaja i proslava, 3D renderi…).

BLOGOVI pomažu da se rangirate po relevantnim ključnim rečima na internetu, obezbeđujući više organskih (besplatnih) posjeta i veću prodaju. Blog je moćan alat koji daje priliku da odgovorite na važna pitanja klijentima i izgradite bazu internih i eksternih linkova (jedan od najvažnijih faktora za SEO). To je jednostavan i isplativ način promocije proizvoda, a mi znamo kako ih napisati, odabrati odgovarajuće teme i iskoristiti ih u svakoj fazi prodajnog procesa.

Principi uspješnog sadržaja

JEDNOSTAVNOST I KREATIVNOST

Kratki tekstovi, jasne poruke, video koji plijeni pažnju, SEO optimizirani opisi proizvoda.

VRHUNSKI KVALITET

Najnovija oprema i najbolji eksterni saradnici na tržištu.

SADRŽAJ KOJI SE PAMTI I DIJELI

Sadržaj mora poboljšati vašu SEO vidljivost, povećati angažman fanova i imati viralni potencijal.

STRATEŠKI PRISTUP

Sadržaj mora biti prilagođen ciljnoj grupi i definisanoj strategiji komuniciranja.

Naši rezultati

Rezultati su temelj svega što radimo. Ponosno dijelimo nekoliko studija slučaja koje dokazuju našu sposobnost da content pretvorimo u uspješne priče. Naša videa, fotografije, blogovi i ostali sadržaj su pomogli klijentima da povećaju doseg, prikupe više prodajnih leadova, povećaju vidljivost brenda i unaprijede prodaju.

Dobijte ekskluzivne marketinške savjete

Pretplatite se na naš newsletter i budite u kontaktu sa svim najnovijim marketinškim savjetima, trendovima i trikovima.