Skip to content Skip to footer

SEO marketing

SEO i web optimizacija su temelji oglašavanja zasnovanog na performansama. Rangiranjem na prvoj stranici Google pretraga za ključne riječi,koje su relevantne za vaš biznis, povećavate broj posjeta na web stranici ili online trgovini, broj poziva i upita za proizvode ili usluge koje nudite.

MITA Group već više od 10 godina pomaže klijentima da postignu bolju digitalnu vidljivost i da unaprijede performanse svojih stranica. SEO i web optimizacija vašu prisutnost i vidljivost u digitalnom svijetu. Naš stručni tim SEO stručnjaka i web dizajnera osigurava da se vaša web stranica učitava brzo, da dobije pozornost koju zaslužuje te da dosegne ciljnu publiku kako bi vaš posao ostvario rast i uspjeh uz minimum troškova.

Naš pristup

SEO marketingu i web optimizaciji pristupamo temeljito i s ciljem postizanja dugoročnih rezultata. Počinjemo s temeljitim analiziranjem vaše web stranice kako bismo identificirali ključne prilike za optimizaciju. Naši SEO stručnjaci koriste najnovije tehnike i (skupe) alate kao što je Semrush kako bi poboljšali vašu poziciju na tražilicama i privukli organske/besplatne posjete na web stranici. Zajedno s našim web dizajnerima, osiguravamo da vaša stranica pruža vrhunsko korisničko iskustvo koje će povećati angažman i konverzije.

Vrste SEO usluga

SEO analiza: Detaljna analiza vaše web stranice kako bismo identificirali ključne oblasti za optimizaciju.

On-page SEO: Optimizacija sadržaja, meta opisa, URL-ova i internih linkova kako bi se poboljšala pozicija na tražilicama (Google pretraga).

Off-page SEO: Izgradnja kvalitetnih povratnih linkova (backlinks) kako bi se povećao autoritet vaše web stranice.

Ključne riječi i istraživanje tržišta: Identifikacija relevantnih ključnih riječi kako bismo privukli ciljanu publiku.

Indeksiranje: Google-u i ostalim tražilicama dajemo jasne upute koji sadržaj i stranice da indeksiraju, a koje ne, kako bi znali koji sadržaj je najrelevantniji.

Web dizajn i optimizacija: Kreiramo web dizajn koji je estetski privlačan, brz i korisniku prijateljski, vodeći se principom za klik kraće.

Optimizacija brzine web stranice: Osiguravanje da vaša stranica učitava brzo i pruža sjajan korisnički doživljaj.

Monitoring i izvještavanje: Za klijente koji nemaju vremena i znanja da sami prate rezultate, kreiramo jednostavne one-page periodične izvještaje sa najvažnijim pokazateljima uspješnosti (KPI).

Principi uspješnog SEO marketinga

KVALITETAN SADRŽAJ

Kreiramo sadržaj koji je relevantan, informativan i privlačan za korisnike i tražilice.

PRILAGODBA CILJNOJ PUBLICI

Fokusiramo se na potrebe i interesovanja vaše ciljne publike kako bismo privukli relevantan promet.

TEHNIČKA IZVRSNOST

Osiguravamo tehnički ispravnu stranicu koja je brza, sigurna i responsivna na svim uređajima.

TRANSPARENTNOST I ANALITIKA

Praćenje i analiza rezultata kako bismo kontinuirano poboljšavali vašu SEO strategiju.

Dobijte ekskluzivne marketinške savjete

Pretplatite se na naš newsletter i budite u kontaktu sa svim najnovijim marketinškim savjetima, trendovima i trikovima.