Skip to content Skip to footer

Nova Keune linija boja za kosu oduševila Zagreb i Sarajevo

Januar smo završili spektakularnim događajem koji je ostavio snažan utisak na svijet ljepote. Keune Haircosmetics BiH je s ponosom predstavio svoju novu liniju boja za kosu – Keune Tinta Color, na ekskluzivnom događaju u klubu Špica, istovremeno osvajajući srca publike u Zagrebu i Sarajevu.

Zadatak

Cilj je bio višestruk: predstaviti novu liniju boja za kosu, Keune Tinta Color, na način koji će privući pažnju kako predstavnika medija, tako i poznatih beauty profesionalaca, frizera, stilista, influencera i zaljubljenika u svijet ljepote. Ekskluzivno predstavljanje u dva grada trebalo je stvoriti nezaboravno iskustvo i izazvati uzbuđenje među prisutnima. Naš tim je bio zadužen za organizaciju događaja u Sarajevu.

Rješenje

Event je bio dočekan s oduševljenjem i svjetlošću bliceva koji su obasjali događaj. Klub Špica postao je epicentar ljepote, gdje su se okupili predstavnici medija, poznate ličnosti i profesionalci iz beauty industrije. Poznata lica poput Ilde Humić, Kenana Tahirovića, Samre Menzilović, Šejle Ramović, Iman Karović, Sunčice Šanjević, Naide Kadić i mnogi drugi doprinijeli su ekskluzivnom ambijentu.

Predstavljanje boja, frizura i modela iznova je definiralo standarde. Svjetla su se prelamala, mobilni telefoni su bili usmjereni prema pozornici kako bi zabilježili trenutke. Mediji su bili brzi u dijeljenju informacija i izvanrednih fotografija, a društvene mreže su eksplodirale u pozitivnim reakcijama.

Iza ovakvog događaja stoji Keune Haircosmetics, kompanija koja je predana postizanju vrhunskih rezultata. Njihov cilj je ne samo biti vodeći u svijetu boja za kosu, već i prelaziti na potpuno reciklabilnu ambalažu do 2028. godine, dok njihova paleta proizvoda sadrži veganske formule.

VIDEO https://www.facebook.com/MITAGroupBiH/videos/1223040521971213

Organizujemo evente koji se pamte

S ponosom smo bili dio Keune tima koji je donio ovu izvanrednu kampanju života. Hvala na povjerenju i prilici da budemo dio ovog nevjerojatnog događaja koji je ostavio neizbrisiv utisak na beauty industriju.

Ostavi komentar