UŽIVANJE NA SOMERSBY BLACKBERRY PARTY-JU

UŽIVANJE NA SOMERSBY BLACKBERRY PARTY-JU

Ugodnom saradnjom s našim dragim klijentom Carlsberg BH, u poznatom sarajevskom restoranu Četiri sobe gospođe Safije, organizirali smo originalno, after work druženje, na kojem je predstavljen novi okus kupine poznatog, kozmopolitskog pića Somersby.

Svjetski poznati brand Somersby, naš dragi klijent koji je, prema istraživanju tržišta instituta Canadean, u 2012. godini ostvario vrlo dobre rezultate s brzim rastom na svjetskoj listi top deset cider brendova, svojim vjernim potrošačima predstavio je još jedan okus – kupinu, koji će, pored jabuke i kruške, biti zastupljen na našem tržištu.

Osim sa predstavnicima kompanije Carlsberg BH te više od trideset predstavnika medija, zvanice su se imale priliku družiti i sa Fuadom Backovićem Deenom, Hanom Hadžiavdagić-Tabaković, Dejanom Radovićem, Aidom Mušanović, Enom Đapo i mnogim drugim osobama iz bh. javnog života.

Somersby Blackberry harmonija je mirisa, purpurne boje i fenomenalnog okusa u prepoznatljivoj nepovratnoj boci od 0,33 l i idealan je napitak za nadolazeće vruće ljetne dane. I, kao što rekoše naši klijenti, nije namijenjen samo ženama, rado ga konzumiraju i muškarci. A jeste li vi već imali priliku probati Somersby

https://youtube.com/watch?v=xviLbB_8-h
Podijeli:

Pogledaj još