NOVI IDENTITET I WEB STRANICA MENTIS INSTITUTA

NOVI IDENTITET I WEB STRANICA MENTIS INSTITUTA

Dugo nam je trebalo da shvatimo čime se bavi klijent koji nas je pozvao da pomognemo u rebrandingu i izradi nove web stranice. Jer, Fondacija Sistemski Trening Institut ne govori puno, a ni web stranica www.fstibh.com koju smo pronašli nije puno više otkrivala.

Naša sreća bila je što nam je klijentica posvetila dosta vremena te smo kroz zajedničke workshope/radne sastanke razložili biznis na dijelove, detaljno sve prostudirali i donijeli zajednički strateške odluke razvoja poslovanja u budućnosti.

Posao koji je inicijalno započeo kao rebranding i izrada web stranice, vrlo brzo se pretvorio u poslovno repozicioniranje, definiranje tržišnih niša, promjenu imena, vizualni identitet i na kraju izradu web stranice koja ima javni dio za sve potencijalne korisnike te zatvoreni dio za dijeljenje materijala polaznicima akademije.

FSTI Psihoterapija smo preminovali u Mentis Institut, a poslovne aktivnosti koje se dijele na edukaciju, sistemsku porodičnu psihoterapiju, superviziju i rad sa zajednicima smo objedinili pod sloganom „DOBRE PRIČE POČINJU OVDJE“.

DOBRE PRIČE POČINJU OVDJE

Jer, promjene do kojih vas vrhunski tim stručnjaka vodi predstavlja promjenu u životu i u narativu koji iza toga slijedi bez obzira da li dolazite u Mentis da postanete certificirani psihoterapeut, riješite probleme u porodici kroz sistemske psihoterapije ili ste dio zajednice koja želi poboljšati interakciju, povjerenje, odnose i samopouzdanje.

Web stranica www.mentis.ba je savremena, page health preko 95% (ostatak kompenzujemo brzinom), brzina učitavanja ispod tri sekunde, a SEO i analitika su podrazumijevali on-page, tehnički SEO, integrisanje analitike, tag manager i search konzole.

Podijeli:

Pogledaj još