Skip to content Skip to footer

RADIMO DANAS ZA VAŠE SUTRA!

Merkur BH osiguranje 2017. godinu pamtit će po sjajnim poslovnim rezultatima, pozitivnom duhu i timskom radu svojih uposlenika.

 U godini koja je na izmaku, biti pouzdan partner klijentima u svim segmentima njihovog života, bio je imperativ kompanije, a činiti danas za vaše sutra, poslovna je filozofija kojoj su svi uposlenici profesionalno posvećeni. Osim toga, Merkur BH osiguranje pokrenulo je i Revoluciju u ishrani, a zajedno sa Jamie Oliverom spremali su izvrsne kulinarske delicije i pokazali da je kuhanje zabavno, a zdrava prehrana osnova dobrog zdravlja i radosnog života. Društveno odgovorni angažman kompanije kroz projekat ”U zdravoj školi zdrava djeca”, tokom cijele godine širio je dobru energiju, a zahvaljujući projektu unaprijeđeno je zdravlje i boravak za više od tri hiljada mališana u osnovnim školama širom BiH. Merkur BH osiguranje pokrenulo incijativu za prvu noćnu utrku u historiji grada Sarajeva, Merkur Run4lifestyle, koja je okupila više od 700 učesnika.

 Kada ste jedinstveni u ponudi, posvećeni, kada ste edukativni, istovremeno zabavni i društveno odgovorni, onda to vaši kupci  itekako znaju prepoznati i nagraditi.  Merkur BH osiguranje dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja i zlatne medalje Best Buy Award.

Ponosni smo jer smo tokom cijele godine zajedno s Merkur BH osiguranjem pisali i širili pozitivne priče, te povodom prestižne nagrade  organizirali cjelokupni event na kojem su dodijeljena i posebna priznanja uposlenicima i partnerima kompanije koji su doprinijeli da Merkur BH osiguranje dobije plavu medalju, Best Buy Award.

Ostavi komentar