MITA GROUP I INTESA SANPAOLO U JOŠ JEDNOJ USPJEŠNOJ PRIČI

MITA GROUP I INTESA SANPAOLO U JOŠ JEDNOJ USPJEŠNOJ PRIČI

U Sarajevu su održani sportski susreti zaposlenika banaka članica Grupe Intesa Sanpaolo iz deset država. Planiranje i realizacija ovog projekta bio je zadatak stručnog tima MITA Group-a.

Na terenima sportskog centra Zetra i pomoćnih stadiona Koševo takmičilo se blizu 400 sportista u košarci (muškarci i žene), odbojci (žene) i nogometu. Gosti su bili smješteni u hotelu Holiday Inn, a osim sportskog programa domaćini su organizovali upoznavanje sa kulturno-historijskim naslijeđem Sarajeva, kao i Bosne i Hercegovine. Intesa Sanpaolo Banka je povjerenje u organizaciji najosjetljivijih dijelova projekta prepustila provjerenom timu koji je između ostalog radio i na realizaciji catering usluga za 400 ljudi za dva dana trajanja sportskih igara, potpunom ambijentalnom brendingu sportske dvorane Zetra, prijevozu gostiju i VIP gostiju. Pored toga stručnom timu agencije MITA group bila je povjerena i tehnička organizacija rock koncerta grupe ReCibrok iz Mađarske u kongresnoj dvorani hotela Holiday.

Zadovoljni postignutim rezultatima i uspjehom sportskih igara sa sigurnošću možemo reći da smo zajedno kreirali još jednu uspješnu priču…

Podijeli:

Pogledaj još