Skip to content Skip to footer

HUAWEI DANCE PARTY

HUAWEI, najveća kompanija u Kini koja se bavi telekomunikacijskim inovacijama, širenje svog poslovanja u Bosni i Hercegovini obilježila je velikim Huawei Dance Partyjem koji je održan u sarajevskom Clubu Mash.

Agencija MITA Group organizirala je ovaj događaj kojem je prisustvovalo mnoštvo mladih ljudi željnih dobre zabave. Huawei Dance Party koncipiran je kao opuštajuća zabava za mlade ljude uz odličnu muziku afirmiranih DJ-eva. Ponosni smo na našu uspješnu priču koja je kvalitetno predstavljena u vodećim, kako elektronskim, tako i u printanim medijima. Osim dobre zabave za posjetioce je upriličena i nagradna igra, a najsretniji su osvojili Huawei smartphone i vrijedni Huawei tablet. Nakon Sarajeva, Huawei Dance Party će obradovati Mostarce, a bit će upriličen i u Banja Luci.
Huawei uspješne priče u Mostaru i Banja Luci

Uspješna saradnja s klijentom Huawei Technologies nastavljena je organiziranjem Huawei Dance Party-ja u Banja Luci. Nakon velikog uspjeha u Sarajevu i Mostaru naša agencija je napisala još jednu uspješnu priče koja je rezultirala odličnom zabavom za mlade uz ples i druženje. Osim dobre zabave za posjetioce je upriličena i nagradna igra, a najsretniji su osvojili Huawei mobitele i vrijedne Huawei tablete.
MITA Group tim je pokazao zajedništvo, a zadovoljstvo je veće jer smo uspjeli uvesti veliki brand na tržište Bosne i Hercegovine i spojiti sve dijelove drage nam države.

Ostavi komentar