Skip to content Skip to footer

GORENJE BIH FACEBOOK STRANICA

Naša uspješna priča na Gorenje BiH Facebook stranici traje od septembra 2012. godine.

Trenutno na Gorenje BiH Facebook stranici komuniciramo sa skoro  50.000 fanova. Privrženost naših fanova nam govori o tome kakav je naš odnos prema našim fanovima i našem klijentu. Na stranici se svakodnevno dijele zanimljivi sadržaji, gdje se mogu naći zanimljivi savjeti o kuhanju, ali  i svim drugim kućnim poslovima, ali što je najvažnije, tu se može naći sve o Gorenje proizvodima.
U proteklom periodu smo za Gorenje uspješno realizovali kampanju:  „Senzacija u bijelom“.
Našim fanovima smo omogućili da podijele svoje kulinarsko umijeće sa profesionalnim kuharom Morenom Debartolijem na Gorenje Eventu „Senzacija u bijelom“. Ono što su fanovi trebali da urade jeste da na e-mail adresu [email protected] pošalju vlastitu fotografiju sa receptom za slatko ili slano jelo koje će zadovoljiti osnovnu temu: „Senzacija u bijelom!“.. Profesionalni kuhar Moreno Debartoli je  na osnovu dobivenih fotografija odabrao dva jela koja su najbolje odgovorila na temu: „Senzacija u bijelom“. Dva fana čije su fotografije bile odabrane kao najbolje imala su čast da kuhaju sa šefom kuhinje Hotela Bristol Morenom Debartolijem, na Gorenje eventu „Senzacija u bijelom!“.
Drugi dio kampanje „Senzacija u bijelom“ odnosio se na  takmičenje putem foto aplikacije na Facebook stranici – fanovi su trebali postaviti fotografiju omiljene bijele odjevne kombinacije u aplikaciju, pozvati prijatelje da Like-aju njihovu fotografiju i na taj način su mogli osvojiti jednu od vrijednih dnevnih, sedmičnih ili glavnih nagrada. Za mjesec dana dobili smo više od 20.000 novih fanova na stranici, a Talking About u tom periodu je iznosio čak 9.000.

Ostavi komentar