SMART TESLA IMA NOVU WEB STRANICU

SMART TESLA IMA NOVU WEB STRANICU

Često se govori o potrebi za čistom energijom, kao i o smanjenju emisije štetnih plinova i doprinosu očuvanju planete. Kompanija Smartesla Holding je jedna od onih koja radi na pronalaženju rješenja za ove probleme, istražujući i razvijajući nove zelene tehnologije i proizvode, a mi smo dobili priliku da im pomognemo u tome.

Prva dva proizvoda koje su razvili su, GEOM i PEBS. GEOM je proizvod koji koristi vrhunsko tehnološko rješenje, a istovremeno štedi 50% električne energije za sve omske potrošače. Ovaj uređaj ne sadrži hemijske izvore ili baterije, već je zasnovan isključivo na naprednim elektronskim komponentama koje optimiziraju snagu, rad i potrošnju svakog omskog potrošača, ne dopuštajući korištenje viška aktivne snage. S druge strane, PEBS je novi inovativni uređaj koji u potpunosti neutralizira smrtonosno djelovanje električne energije, opasnost od požara i smanjuje potrošnju električne energije do 30%. Nova patentirana tehnologija omogućava PEBS-u da efikasno neutralizira i spriječi smrtonosne učinke električne energije, strujnih udara, kratkog spoja električnog požara i negativnog utjecaja vode u kontaktu sa strujom.

Naš zadatak

Glavni zadatak Mita Agency bio je stvoriti snažnu digitalnu prisutnost Smartesla Holdinga. Prvi korak je bio izrada web stranice putem koje ćemo predstaviti kompaniju i njene proizvode. Naša ekipa radila je naporno kako bi kreirala atraktivan i funkcionalan dizajn web stranice koja će privući posjetitelje i jasno prikazati proizvode Smartesla Holdinga. Sama saradnja s klijentom bila je vrlo pozitivna. Klijent je imao jasnu viziju o tome što želi postići s ovim projektom, a mi smo bili spremni pružiti naše najbolje marketinške usluge kako bismo mu pomogli u tome. Bilo je izazova, ali smo se uspješno nosili s njima i postigli smo izvrsne rezultate.

Rješenje

U sklopu ovog projekta uradili smo: UX/UI dizajn, pisanje i obradu tekstova, pripremu za web shop, SEO optimizaciju stranica i optimizaciju brzine tako da trenutni “page health” iznosi 95%. Projekat smo započeli i završili za samo dvije sedmice!

U sklopu ovog projekta smo izvršili sljedeće zadatke:

  • UX/UI dizajn: Tokom izrade dizajna stranice usmjerili smo se na stvaranje jedinstvenog korisničkog iskustva koje će privući korisnike da ostanu na stranici što duže i obavljaju kupovinu. Uzimajući u obzir ciljnu publiku, izradili smo jednostavan i intuitivan dizajn koji olakšava navigaciju po stranici i povećava konverzije.
  • Pisanje i obrada tekstova: Kako bismo osigurali da na stranici postoje relevantni i kvalitetni tekstovi, posvetili smo se pisanju i obradi teksta. Napisali smo sadržaj koji privlači ciljanu publiku i koji odražava glavne vrijednosti i prednosti proizvoda koje se prodaju na web shopu.
  • Pripremu za web shop: Uz dizajn i tekstove, pripremili smo i sam web shop. Integrirali smo platformu za online plaćanje i kreirali smo siguran sistem za kupovinu i dostavu proizvoda. Također smo omogućili registraciju korisnika i kreiranje računa kako bi korisnici mogli lakše pratiti svoje narudžbe.
  • SEO optimizaciju stranica: Kako bi se postigla bolja vidljivost na tražilicama, implementirali smo SEO optimizaciju stranica. Analizirali smo ključne riječi koje bi potencijalni kupci mogli koristiti prilikom pretraživanja proizvoda i prilagodili smo tekstove i opise proizvoda kako bi se povećala vjerojatnost da će se stranice prikazivati na vrhu rezultata pretraživanja.
  • Optimizacija brzine: Brzina učitavanja stranica igra važnu ulogu u korisničkom iskustvu i SEO-u. Stoga smo provodili optimizaciju brzine kako bismo osigurali brzo učitavanje stranica. To uključuje kompresiju slika, minimiziranje koda, upotrebu keširanja i ostale tehnike koje mogu poboljšati brzinu učitavanja stranica.

Projekat smo uspješno završili za samo dvije sedmice, što je bio izazovan rok s obzirom na obim posla. Zahvaljujući timskom radu i dobrom planiranju, uspjeli smo sve zadatke završiti na vrijeme i isporučiti kvalitetnu web stranicu.

Iza inovativnih proizvoda koji štede struju i štite živote kompanije Smartesla Holding stoji više stotina naučnika i 20 godina istraživanja, a iza našeg web rješenja tim posvećenih web developera, dizajnera i copywritera koji godinama bruse znanje na domaćem i stranom tržištu i spremni su da odgovore na sve buduće zahtjeve i izazove.

Ukoliko i vama trebaju usluge web dizajna, kontaktirajte nas već danas: mita.agency/contacts

Podijeli:

Pogledaj još