Skip to content Skip to footer

ČAROBNA KAMPANJA DEUTSCHE TELEKOM-A

Oprobati se na drugim tržištima, biti dio velikog međunarodnog projekta, gledati šire i dalje od okvira lokalnih mogućnosti, želje su svake marketinške agencije sa ovih prostora. A kažu da kada nešto jako želiš “cijeli se svijet uroti da to i dobiješ”.

I sada, dok pišemo redove ove priče, možemo reći da je zaista tako i bilo. Protekla dva mjeseca dijelili smo iskustva i znanja sa kolegama iz Londona, New Yorka, Praga, Varšave, Podgorice i zajedničkim snagama stvorili čarobnu novogodišnju, internacionalnu kampanju vodećeg telekomunikacijskog operatera Deutsche Telekom.
Pripreme sa kojima smo startali već u oktobru, u saradnji sa agencijom Saatchi&Saatchi London, sredinom novembra su rezultirale nesvakidašnjim muzičkim spektaklom: sinhronizovanim, hologramskim koncertom Marriah Carey u prostoru Crnogorskog narodnog pozorišta. Nekoliko stotina sretnika koje je naš klijent Crnogorski Telekom, članica kompanije Deutsche Telekom, nagradio ulaznicama uživalo je u hitovima najveće soul dive današnjice poput “Silent Night”, “Hero” i “All I Want for Christmas is You”. Osim u Podgorici, koncert je, uz pomoć hologramske tehnologije koja je prenosila trodimenzionalnu sliku visoke kvalitete, održan simultano i u drugim evropskim gradovima kao što su Frankfurt, Krakov, Skoplje i Zagreb. Hologramska tehnologija, po prvi put korištena u Crnoj Gori, poslužila je kao sjajna najava početka kampanje “Budite dio novogodišnje čarolije” kojom smo svim prepaid, postpaid i fiksnim korisnicima predstavili nove atraktivne ponude Crnogorskog Telekoma pomoću kojih će čaroliju predstojećih praznika još lakše podijeliti sa dragim osobama.

Ostavi komentar