Skip to content Skip to footer

BRZO DO FINIH NAGRADA, UZ DUKAT, KONZUM I MITA GROUP!

Ukoliko ste dio Facebook zajednice u Bosni i Hercegovini, proteklih petnaest dana imali ste priliku uživati u nagradnoj igri koju su za svoje vjerne fanove organizirali Dukat i Konzum.

U periodu od 4. juna do 17. juna Dukat i Konzum su pozvali sve ljubitelje kulinarstva da probude svoju maštu, uz Brzo & Fino vrhnje za kuhanje te osvoje dnevne, sedmične i glavne nagrade. Jednostavna za upotrebu, aplikacija u koju su korisnici unosili recepte sa fotografijama pripremljenih jela, nalazila se na Facebook stranici Konzum Bosna i Hercegovina. Facebook zajednici Konzum Bosna i Hercegovina pridružilo se tokom nagradne igre preko 5.900 novih korisnika, a stranica danas broji preko 17.800 fanova.

Preko 8.800 Facebook fanova je učestvovalo u nagradnoj igri, poklanjajući svoje glasove korisnicima koji su postavljali recepte u aplikaciju.

Facebook stranice Dukat BiH i Konzum Bosna i Hercegovina danas su bogatije za 50 novih recepata jela napravljenih uz korištenje Brzo & Fino vrhnja za kuhanje, a mi za novo iskustvo u kreiranju novih interaktivnih kampanja na Facebook-u.

Ostavi komentar