Skip to content Skip to footer

NOVIH 25.000 FANOVA NA FACEBOOK STRANICI GORENJE BIH

Gorenje je svima poznati brend sa kojim smo odrastali i koji je simbol kvalitete već dugi niz godina. Da svi volimo Gorenje, pokazali smo i kroz druženje na nedavno formiranoj Facebook stranici Gorenje BiH.

Ove godine nam stiže i nova generacija mašina za pranje i sušenje rublja. Još bolji kvalitet i poboljšane performanse karakterišu novu generaciju proizvoda.

Kompanija Gorenje uvijek misli na svoje vjerne kupce, pa im je omogućila učešće u nagradnoj igri Senzacija u bijelom. Tokom mjesec dana trajanja nagradne igre, fanovi Gorenje BiH stranice, pored kvaltetnog sadržaja, imali su priliku osvojiti brojne nagrade. Zadatak je bio da u, posebnu aplikaciju, podijele fotografiju bijele odjevne kombinacije koja simbolizira njihov slogan Senzacija u bijelom. Tako smo dobili UPISATI BROJ senzacionalno bijelih odjevnih kombinacija, ali i 25.000 novih članova, sa kojima i danas svakodnevno komuniciramo.

Pridružite nam se i vi na: https://www.facebook.com/GorenjeBiH i postanite dio zajednice koja već sada broji više od 25.000 fanova.

Ostavi komentar