Odlučili ste da kreirate novu reklamnu kampanju?

Dobrodošli u MITA Group, vodeću reklamnu agenciju za povećanje prodaje.

Kreirali smo i realizirali desetine hiljada reklamnih kampanja za različite vrste biznisa od 1997. godine do danas. Od prvog dana analiziramo ponašanja kupaca, pratimo njihove navike, koje vrste oglasa, u koje vrijeme i na kojem mjestu je najbolje plasirati. 

Produciramo sadržaj koji će povećati angažman i konvertovati vaše posjetioce u kupce

Uspjeh prodaje ovisi o pričama, opisima proizvoda koje ćete napisati, svjedočenjima, fotografijama i video spotovima koje ćete producirati te podijeliti na YouTube, web stranici, tradicionalnim medijima, blogu ili društvenim mrežama.

Kreiramo reklamne strategije na bazi tri decenije iskustva

Na bazi desktop, online, CATI, face to face istraživanja te iskustva stečenog u radu sa vodećim svjetskim klijentima kroz tri decenije rada, savjetujemo kako treba izgledati vaša kampanja, koje proizvode, po kojim cijenama, kojim ciljnim grupama i na koji način je najbolje oglašavate.

Kreiramo događaje koji se dugo pamte

Bez obzira da li se radi o lansiranju novog Brenda, promociji postojećeg proizvoda, javnim debatama ili korporativnim događajima, naša posvećenost detaljima, inovativnost u brendiranju, vrhunski catering i zabava te pomno isplaniran svaki korak u organizaciji događaja će sve posjetioce ostaviti bez daha.

Želite automatizirati i unaprijediti upite kupaca putem poruka/AI Agenta?

Mi ćemo vam pomoći da kupci dobiju brze, precizne i relevantne odgovore odmah nakon što postave pitanja bez obzira putem koje platforme i koja pitanja postave. Uštedite vrijeme i energiju, prepustite ovaj posao umjetnoj inteligenciji koja će 24/7 odgovarati na pitanja, slati cijene, prodavati proizvode i usluge u vaše ime.

Kreiramo SEO strategije i rangiramo online biznise na prvoj stranici Google pretraga

Uz pomoć savremenih alata i programa kreiramo SEO strategije, biramo ključne riječi i fraze koje kupci pretražuju kako bi generisali što veći broj organskih/besplatnih posjeta i povećali prodaju.

Dizajniramo reklame, logotipe, promo materijale i HTML banere koji podižu prodaju

Vizualni identitet i strateški kreirane reklame će diferencirati vašu ponudu u odnosu na konkurenciju, privući pažnju i generisati prodaju u kratkom vremenu. Tri decenije dizajniramo vizualne identitete i reklame koje osvajaju pažnju i emocije kupaca za najveće svjetske, regionalne i lokalne klijente.

Programiramo moderne, moćne i brze web trgovine prilagođene svim formatima displeja

Online trgovine su presudne za one koji žele opstati u budućnosti. Zato je iznimno važno kako ćete postaviti temelje budućeg razvoja online prodaje. Mi se fokusiramo na moderan dizajn i prikaz proizvoda, optimiziramo webshop i stranice pojedinačnih proizvoda, a proces plaćanja činimo jednostavnim i brzim.    

Osmišljavamo korisničku podršku, loyalty programe i social media strategije

Prodaja se preselila na internet, a društvene mreže su postale najčešća mjesta gdje kupci prvi put dolaze u kontakt sa brendom ili reklamom. Naše strategije su bazirane na detaljnim analizama velike količine podataka i tri decenije iskustva.

Dizajniramo savremene web stranice

Izgled web stranica (UI) i način na koji kupci navigiraju kroz online trgovinu (UX), je prva faza komunikacije s kupcima. Zato je potrebno da na jednostavan i intuitivan način saznaju sve o vašim proizvodima, uslugama, cijenama i popustima koje nudite. ”Klik manje” je naša vodilja u ovoj fazi razvoja.

o nama

MITA Group je full marketing agencija i one-stop shop za sve vaše marketing projekte. Djelujemo na području Adriatic regiona od 1997. godine i pružamo nove i kreativne ideje iz domena komunikacija, dizajna, produkcije, BTL promocija, event menadžmenta, medijskog zakupa, web dizajna i digitalnog marketinga. U proteklih 26 godina dali smo nemjerljiv doprinos oblikovanju oglašivačke scene BiH, ali i regije.

Razvoj tehnologije, pokretanje različitih društvenih mreža, dvosmjerna komunikacija sa potrošačima u realnom vremenu, kao i potreba za brzom reakcijom na takve promjene navela nas je da promijenimo svoj odnos prema oglašavanju. Kreirali smo potpuno novu poslovnu organizaciju fokusiranu na povezivanje komunikacije na digitalnim medijima i društvenim mrežama sa influenserima, na pretraživačima i ostalim kanalima koji oblikuju odluke kupaca i utiču na prodaju. Prilagođavamo strategije interesovanjima kupaca, koristimo najsavremenije alate i na taj način povećavamo efikasnost naših kampanja.

Izvjesno je da će u sljedećoj deceniji umjetna inteligencija dominirati svijetom oglašavanja, ali duboko vjerujemo da će najkreativnije i najuspješnije kampanje i dalje kreirati ljudi. Zato ljude posmatramo kao naš najdragocjeniji resurs i kontinuirano ulažemo u njihovu edukaciju. Kreativni ljudi unose emocije, umjetnički izričaj i jedinstvenost u naše kampanje, što ih čini autentičnim i posebnim. AI i novi alati su samo sredstva koja nadopunjuju našu sposobnost stvaranja nevjerojatnih i originalnih ideja te nam pomažu da ostvarimo najbolje rezultate za naše klijente.

Naši Klijenti

Pomogli smo stotinama domaćih, regionalnih i međunarodnih klijenata da povećaju prodaju objedinjavajući sve usluge na jednom mjestu. Mijenjali smo se zajedno s našim partnerima koji su nastali u vrijeme tradicionalnih medija i razvijali se u digitalnim i interaktivnim vremenima kako bi obezbijedi savršenu ravnotežu između tehnologije, pripovijedanja, dizajna i strategije.

Naši radovi

MI ZNAMO!

KOJI JE OPTIMALAN PERIOD

trajanja kampanja. Ako se se nakon toga oglašavate broj leadova pada, a povećava se cijena akvizicije.

KOJI PROCENAT LEADOVA

dolazi unutar prvih 5 dana kampanje, a koliko nakon toga.

PROCENAT

svih posjeta i konverzija koje dolaze sa mobitela.

KOJI SU BANERI

najefikasniji i koji su najbolji nakon njih.

KOJI DIO OGLASA KUPCI NE VOLE

Znamo kad potencijalni klijenti napuštaju pregled video oglasa i kako unaprijediti konverziju video oglasa.

KOJI JE NAJBOLJI ODNOS

Google Display i Premium oglasa na portalima te koji oglasi imaju bolji stepen i cijenu konverzije.

RAZLIKU U STEPENU KONVERZIJE

video oglasa i jednostavnih animacija

KOJI DIGITALNI KANALI

funkcioniraju kod različitih ciljnih skupina.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja o našim uslugama ili nas, jednostavno, poželite pozdraviti.

Mita Group

Tel: + 387 33 27 85 00
Fax: + 387 33 27 85 10
[email protected]

Želite li primati besplatne marketing savjete direktno u svoj inbox?

Pretplatite se na naš newsletter